Sans Soucis gezichtsbehandelingen
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Moisture Aqua Benefits

Droge huid

Gevoelige huid

Sensitive 

Onzuivere/vette huid

Aqua Clear Skin

Anti Age huid (30+/-)

One Apple A Day

Anti  Age huid (50+/-)

Caviar - Fishing for compliments 

Sans Soucis, een bewuste keuze voor kwaliteit

De beauty producten van Sans Soucis zijn ontwikkeld en geproduceerd in Baden-Baden met veel passie en uitzonderlijk hoge kwaliteit, efficiënte en huidtolerantie. Alle producten zijn gebaseerd op het mineraalrijke thermaal bronwater uit Baden-Baden. Het stimuleert de gezondheid van de huid en wordt exclusief gebruikt in Sans Soucis producten. De onderzoekers van Sans Soucis verdiepten zich in het gebruik maken van effectieve regeneratieve krachten van de oceaan. Deze leveren vocht en elasticiteit aan de huid en ondersteunen de celvernieuwing. Dankzij de combinatie van deze mariene ingrediënten en zeer efficiënte werkstoffen worden unieke huidverzorgingsproducten ontwikkeld die de huid helpen haar jonge uitstraling te behouden.  

 

De vele innovaties en de uitzonderlijk hoge kwaliteit zijn de basis van het succes van Cosmétique Sans Soucis; hoogwaardige beautyprodcuten met een zeer hoge huidtolerantie op basis van natuurlijke ingrediënten met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien gebruikt Sans Soucis geen parabenen en minerale oliën in haar producten.

Het gehele assortiment van Sans Soucis bevat geen dierproeverij en wordt derhalve getest op onafhankelijke testpersonen.

Pure Marine Cellular Treatment (40 min)

Korte intensieve reiniging van het gelaat en decolleté, peeling, verwijderen van onzuiverheden, gezichtsmassage en een passende dag-/nachtcrème

€43,50

Comfort Marine Cellulare Treatment (60 min)

Reinigen van het gelaat en decolleté, peeling, verwijderen van onzuiverheden, wenkbrauwen epileren of harsen van de bovenlip, gezichtsmassage, masker en een passende dag-/nachtcrème

€56,50

Please reload