Image Skincare peelings
Image skincare Amstelveen Lucasa huidpra

Wat zijn peelings?

Peelings zijn er voor verschillende soorten huidproblemen. Hierbij kun je denken aan huidveroudering, pigmentvlekken, acne, zonneschade en grove poriën. Door het gebruik van peelings krijg je niet alleen een stralende huid, maar zorg je er ook voor dat de huidstructuur fijner wordt en verminderen lijnen, rimpels, pigmentvlekken en littekens. Doordat er verschillende huidproblemen zijn, zijn er dan ook verschillende soorten peelings. 

Meet & Treat

Voor wie zijn peelings geschikt?

De peelings zijn geschikt voor alle leeftijden en huidtypen. Voordat we een peeling bij jou aanbrengen gaan we eerst kijken wat er geschikt is voor jouw huidtype en wat jouw wensen zijn. Daarom beginnen we met de Meet & Treat behandeling. We bespreken hier jouw wensen, wat er mogelijk is en hoe we te werk gaan.
Zonder jouw huid in het echt gezien te hebben, is het niet te zeggen welke peeling voor jouw huid geschikt is. Daarom zijn de peelings niet online te boeken en kun je contact opnemen.

€90,00

Tijdens deze behandeling gaan we uitgebreid kijken naar jouw huid, bespreken we jouw wensen, wat er mogelijk is, hoe de huid reageert op de producten en hoe wij eventueel te werk kunnen gaan. Het beste is om met deze behandeling te beginnen zodat jouw wensen duidelijk zijn en wat wij kunnen doen duidelijk is voor jou.

Enzymatisch peeling

€80,00

Dit zijn milde peelings, op basis van natuurlijke ingrediënten met medische resultaten. Deze peelings bevatten geen zuren. De huidcellen zullen zich sneller gaan vernieuwen, door een hoge dosis enzymen. Kortom een echte boost voor de huid!

Chemische peelings

€85,00

Dit zijn intensievere peelings, op basis van zuren. Deze zuren werken door in de diepere huidlagen en zorgen daardoor voor een optimaal resultaat. 

De chemische peelings kunnen pas worden uitgevoerd wanneer de huid, voorafgaand, is voorbereid met de producten van Image Skincare. De voorbereiding dient minimaal 2 weken van te voren zijn gedaan.