top of page
Image Skincare peelings
Image skincare Amstelveen Lucasa huidpra

Wat zijn peelings?

Peelings zijn er voor verschillende soorten huidproblemen. Hierbij kun je denken aan huidveroudering, pigmentvlekken, acne, zonneschade en grove poriën. Door het gebruik van peelings krijg je niet alleen een stralende huid, maar zorg je er ook voor dat de huidstructuur fijner wordt en verminderen lijnen, rimpels, pigmentvlekken en littekens. Doordat er verschillende huidproblemen zijn, zijn er dan ook verschillende soorten peelings. 

Voor wie zijn peelings geschikt?

De peelings zijn geschikt voor alle leeftijden en huidtypen. Voordat we een peeling bij jou aanbrengen gaan we eerst kijken wat er geschikt is voor jouw huidtype en wat jouw wensen zijn.

Enzymatisch peeling

€82,50

Dit zijn milde peelings, op basis van natuurlijke ingrediënten met medische resultaten. Deze peelings bevatten geen zuren. De huidcellen zullen zich sneller gaan vernieuwen, door een hoge dosis enzymen. Kortom een echte boost voor de huid!

Chemische peelings

€87,50

Dit zijn intensievere peelings, op basis van zuren. Deze zuren werken door in de diepere huidlagen en zorgen daardoor voor een optimaal resultaat. 

De chemische peelings kunnen pas worden uitgevoerd wanneer de huid, voorafgaand, is voorbereid met de producten van Image Skincare. De voorbereiding dient minimaal 2 weken van te voren zijn gedaan. 

bottom of page